Забавен неделен е-магазин
КЛИК - забавен неделен е-магазин

Каков неделен забавен е-магазин е „Клик? Одговорот е: секаков! А тоа значи, не "од се по нешто", туку "од се сешто". Конкретно: во "Клик" кликаме за се што ќе чуеме и разбереме, дознаеме и научиме, прочитаме и препрочитаме заедно. Се дистрибуира на предефинирана е-mail листа. Досега се објавени вкупно 44 изданија.

Прегледај ги првите изданија: 1, 2, 3, ...
Последното од објавениот серијал: ...