Аудио книги:


Веб страни:


Електронски весници:


Newspapers


Мултимедијални цд ромови

  • Слободна економска зона во Македонија - Бунарџик, 2006 г.
  • Мултимедијален CD магазин за деловни луѓе „Еснаф“
  • Македонска банка за поддршка на развојот
  • Дирекција за Цивилна воздушна пловидба на Република Македонија
  • Министерство за екологија, Канцеларија за озонот
  • Слободна економска зона во Македонија - Бунарџик, 2003 г.

Локална радиостаница во Скопје „Радио Гром“


Радио емисии

Програми од јавен интерес:

  • Лирско ехо (прв и втор циклус), Напластени векови, Музичка енцикопледија „Политоника“, Авантура на опстојот, Родопис-родослов, Ова не е топ листа, Професија менаџер, Јазикот е мојата татковина (прв и втор циклус), Духовен идентитет, Отворени страници, Е-бизнис, Биомедика, Библиофилија, Imagination, Однапред и одзади.

Програмски радио проекти:

  • Хрономер, Универзалии-Паноптикум, Огледало на денот, Интермедиум, Живот и ритам, МОСТ-Скопска хроника, Ден и ноќ, Ноќна ведрина, Музичка антологија, Громобран, Урнебесен вентилатор, Седмиот ден - неделно попладне, FOREVER - за сите времиња, Евергрин топ листа, Горе високо-долу длабоко-Вие во средината, Утре е понеделник.

Во наведените програмски проекти употребени се следните рубрики: 

Автостоп, Балкан шоу, Библиофилија, Бојата на сонот, Во твоите очи молк, Вредност и минливост, Гард, Гласот на љубовта, Говорот на годините, Да си мерак песна, Да, ама сепак не, Дежурен афоризам, Деловник, Денес е секој ден, Диско диск, Добро утро џезери, Догорче, Домаќинлак, Домисла, Една песна-јас и ти, Економски лексикон, Етно корени, Еурека, Живеалиште, Зад хоризонтот, Запри време пред невреме, Зборовник, Збор-песна, Здив без интерпункција, Златна гранка, Зошто ми се срдиш, либе, Ѕвезди на љубовта, Игра на светлината, Има некоја тајна врска, Името на играта, Јазикот е мојата татковина, Како ти, Контрапункт, Концерт на мојата улица, Корени, сенки и одеци, Креативен маркетинг, Крстопат, Куќа на изгрејсонцето, Лирско ехо, Ловци-риболовци, Љубов и магија, Љубов, вино и солзи, Мајстори на звукот, Маргиналија - Животот наш насушен, Медијатор, Митологика, Модра река, Мозаик, Моите пријатели, Моја генерацијо, Мојата песна, Мојата фонотека, Мрежа за неуловливото, Музика без граници, Музика на вековите, Музичка антикварница, Насамо со Вас, Нашата севидност, Невери - изневери, Низ клучалката на ветрот, Оган под ѕвездите, Огледало на денот, Огнена топка, Оро игралито, Остани во мене, Отворен пат, Очите на тигарот, Пеј со добро вино, Пензионери - трето полувреме, Песнарка-зборалка, Песната е да се слуша, Песочен часовник, Печат-тема за дилема, Пинакотека, Побарај ме со песна, Под сенката на годините, Позборник, Покана за танц, Прес вентилатор, Пријатели на човекот, Приказни за големи деца, Принципи на деловност, Природознание, Простори на егзактноста, Пурпурен свет, Радио именик, Радио турс, Радио шоп, Решето, Ритамот го пишува твоето име, Родопис-родослов, Самотен зрак во сонот, Светоглед, Светот на симболите, Секогаш, Силата на срцето, Сина птица, Скалила за сонце, Слушни ја мојата песна, Сонце за три света, Сонце огреало,песна запеало, Спасение - вдахновение, Спокоен чекор, Стара љубов, старо вино, Стариот пајтон, Стилски вежби, Темпо блуз, Технограф, Ти и твоето срце, Тоа беа години, Трајно и бескрајно, Трактат без такт, Трње без ружи, Ќар и зарар, Уметноста на зборот, Фати го ритамот, Фемина, Фолк ритам, Хобирања, Чекајќи го сонот за тебе, Чекори за двајца, Чукни во дрво, Џез легенди, C'est la vie, Discover, Gold stars, Liberta, Mix - маркетинг, Modus vivendi, Music Box, Musica latina, Rock set, Vox populi - Гласот на народот.


Радио дизајн

Комплетен радио дизајн за Радио Гром за период 1996 - 2005 г.: џинглови, реклами, тизери, фонови, шпици, прилози... Наскоро можност за преслушување на овој сајт на дел од изработеното.


Радио реклами

Изработени се голем број на рекламни радио спотови за различни клиенти на Радио Гром. Наскор можност за преслушување на овој сајт на дел од сработеното.